Het adviesplatform voor mentale kracht

GGZE lanceert gratis adviesplatform: mentalekracht040.nl

In de afgelopen jaren neemt de nadruk op het verhogen van de zelfredzaamheid van de burger op het gebied van gezondheidszorg alsmaar toe. Met de evolutie van de bevolking, die kampt met aankomende vergrijzing en de landelijke budgettaire inkrimpingen, wordt de druk op de burger alsmaar groter. De burger zal steeds meer zelf een bijdrage moeten leveren in de gezondheidszorg.

“Nu alle data verzameld wordt scheelt het ons enorm veel werk om heen en weer te gaan tussen verschillende partijen.”

Rene Sanders Zorgverlener ZuidZorg

In de afgelopen jaren neemt de nadruk op het verhogen van de zelfredzaamheid van de burger op het gebied van gezondheidszorg alsmaar toe. Met de evolutie van de bevolking, die kampt met aankomende vergrijzing en de landelijke budgettaire inkrimpingen, wordt de druk op de burger alsmaar groter. De burger zal steeds meer zelf een bijdrage moeten leveren in de gezondheidszorg. In de afgelopen jaren neemt de nadruk op het verhogen van de zelfredzaamheid van de burger op het gebied van gezondheidszorg alsmaar toe. Met de evolutie van de bevolking, die kampt met aankomende vergrijzing en de landelijke budgettaire inkrimpingen, wordt de druk op de burger alsmaar groter. De burger zal steeds meer zelf een bijdrage moeten leveren in de gezondheidszorg.

 

In de afgelopen jaren neemt de nadruk op het verhogen van de zelfredzaamheid van de burger op het gebied van gezondheidszorg alsmaar toe.