Samen Stackr

Regionale & Landelijke samenwerkingen

Stackr is hét regionale platform voor een veilige en efficiënte uitwisseling van data in de zorg. Stackr is onafhankelijk en helpt zorgverleners bij de digitalisering van gegevensuitwisseling. Stackr is de schakel tussen de verschillende informatiesystemen, PGO’s en Portals en maakt de juiste informatie en op de juiste plaats bij de juiste professional toegankelijk. Zo geven we meer regie aan de patiënt en bouwen we samen aan passende en betaalbare zorg. Nu en in de toekomst.

Regionale samenwerkingpartners

Zorg op afstand en meer regie bij de patiënt. Daarvoor is veilige en efficiënte gegevensuitwisseling tussen zorgverleners en tussen zorgverleners en burgers nodig. Deze uitwisseling van zorgdata begint vaak in de regio. Stackr is dé oplossing om te bouwen aan een regionaal zorgnetwerk voor digitale uitwisseling van zorgdata. Met de zorginfrastructuur van Stackr is het niet langer nodig om apart aan te sluiten op iedere zorgpartner en ieder PGO. Samen bouwen aan passende zorg.

 

 

Landelijke samenwerkingspartners

De technische oplossingen van Stackr kennen geen grenzen. Stackr is gebouwd met de nieuwste techniek die geschikt is voor ontsluiten van data van alle zorgaanbieders in de keten. Stackr werkt volgens de landelijke wet- en regelgeving en de nieuwste standaarden voor gegevensuitwisseling in de zorg. Dit maakt Stackr tot een platform dat niet alleen regionale zorgdata-hubs realiseert, maar ook op interregionaal en landelijk niveau opereert. Een zorgdata platform gebouwd voor de toekomst van Nederland.