Veelgestelde vragen

Service & Support

Veelgestelde vragen

Welke diensten en oplossingen biedt Stackr aan?

  • Stackr als oplossing voor uitwisseling van zorgdata tussen zorgverleners
  • Stackr als dienstverlener zorgaanbieder (DVZA)
  • Stackr als Toegang Verlening Service (TVS) voor digitale dienstverlening

Welke stappen moet ik als zorgverlener ondernemen als ik wil aansluiten op Stackr?

Iedere aansluiting is uniek en voor elk vraagstuk biedt Stackr een maatwerkoplossing. Er is daarom geen vast tijdspad voor het implementatieproces. Wel doorlopen we altijd onderstaande stappen om te komen tot de aansluiting die bij jou past.

 

  1. 1. Inventarisatie & analyse

Samen creëren we inzicht in de infrastructuur en behoeften van jouw organisatie op het gebied van gegevensuitwisseling. We kijken naar de informatiesystemen die worden gebruikt en leveranciers waarmee wordt samengewerkt.

 

  1. 2. Voorbereiding implementatie

Stackr beschrijft het maatwerkproces dat nodig is voor de implementatie en aansluiting. Jij gaat als zorgverlener aan de slag met de stappen die hierin zijn opgenomen. In dit proces word jij als zorgverlener intensief begeleid door onze implementatiespecialisten met kennis en ervaring.

 

  1. 3. Koppeling & testfase

Stackr wordt gekoppeld aan jouw informatiesysteem. De koppeling wordt in jouw eigen afgesloten omgeving uitgebreid getest. Er wordt gekeken naar veiligheid, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Indien nodig worden er optimalisaties doorgevoerd. De technische inrichting wordt gerealiseerd.

 

  1. 4. Aansluiting bij Stackr

Je bent definitief aangesloten op het universele netwerk van Stackr. Dat betekent: veilig gegevens delen met de zorgverleners en burgers met wie jij dat wilt. Door aansluiting op Stackr voldoe je automatisch aan de nieuwste wet- en regelgeving.

Welk informatiesysteem heb ik nodig om aan te sluiten?

Stackr is gebouwd met de nieuwste techniek en is geschikt voor aansluiting van alle informatiesystemen van uiteenlopende leveranciers. Mocht je voor de zekerheid toch willen checken of het informatiesysteem die jij gebruikt aangesloten kan worden, neem dan contact met ons op via de contactpagina

Is Stackr een regionaal platform of een landelijk platform?

De technische oplossingen van Stackr kennen geen grenzen. Stackr is gebouwd met de nieuwste techniek die geschikt is voor ontsluiten van data van alle zorgaanbieders in de keten. Stackr werkt volgens de landelijke wet- en regelgeving en de nieuwste standaarden voor gegevensuitwisseling in de zorg. Dit maakt Stackr tot een platform dat niet alleen regionale zorgdata-hubs realiseert, maar ook op interregionaal en landelijk niveau opereert. Een zorgdata platform gebouwd voor de toekomst van Nederland.

Hoe kan ik aansluiten op Stackr?

Neem contact op met ons via het contactformulier