Veilige en efficiënte uitwisseling van data in de zorg

Stackr

Stackr is hét platform voor een veilige en efficiënte uitwisseling van data in de zorg. Stackr is de onafhankelijke schakel tussen zorgverleners onderling en tussen zorgverleners en de burger. Stackr brengt de juiste informatie op de juiste plaats, voor zorgverleners én voor burgers. Zo geven we meer regie aan de patiënt en bouwen we samen met zorgverleners aan passende en betaalbare zorg. Nu en in de toekomst.

Stackr is een initiatief van

De voordelen van een zorg data platform voor iedereen

Volledig onafhankelijk

Een platform zonder winstoogmerk gebouwd voor én met zorgverleners

Eén aansluiting per zorgaanbieder

Een universeel netwerk voor het delen van zorgdata met wie jij wilt

Toegankelijk voor iedereen

Een technische oplossing geschikt voor alle organisaties in jouw zorgnetwerk

Veilig en betrouwbaar

Data-uitwisseling volgens de nieuwste standaarden, wet- en regelgeving

Aansluiten bij Stackr

Iedere aansluiting is uniek en voor elk vraagstuk biedt Stackr een maatwerkoplossing. Er is daarom geen vast tijdspad voor het implementatieproces. Wel doorlopen we altijd onderstaande stappen om te komen tot de aansluiting die bij jou past.

 • 1

  Inventarisatie & analyse

  Samen creëren we inzicht in de infrastructuur en behoeften van jouw organisatie op het gebied van gegevensuitwisseling. We kijken naar de informatiesystemen die worden gebruikt en leveranciers waarmee wordt samengewerkt.

 • 2

  Voorbereiding implementatie

  Stackr beschrijft het maatwerkproces dat nodig is voor de implementatie en aansluiting. Jij gaat als zorgverlener aan de slag met de stappen die hierin zijn opgenomen. In dit proces word jij als zorgverlener intensief begeleid door onze implementatiespecialisten met kennis en ervaring.

 • 3

  Koppeling & testfase

  Stackr wordt gekoppeld aan jouw informatiesysteem. De koppeling wordt in jouw eigen afgesloten omgeving uitgebreid getest. Er wordt gekeken naar veiligheid, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Indien nodig worden er optimalisaties doorgevoerd. De technische inrichting wordt gerealiseerd.

 • 4

  Aansluiting bij Stackr

  Je bent definitief aangesloten op het universele netwerk van Stackr. Dat betekent: veilig gegevens delen met de zorgverleners en burgers met wie jij dat wilt. Door aansluiting op Stackr voldoe je automatisch aan de nieuwste wet- en regelgeving.

Benieuwd wat wij doen in samenwerking met andere zorgaanbieders?

Neem een kijkje op onze projectenpagina

Certificering